2010. október 26., kedd

Cím nélkül...

Míg csak blog olvasó voltam már akkor is sok általam olvasott blogon felbukkant egy "kreatív blogger" nevű díj.
Mióta blogger vagyok, szintúgy, de eszembe sem jutott, hogy valaki majd egyszer engem is ilyennel tüntet ki. Ráadásul olyan valaki, akinek olvasóként jó pár receptjét elmentegettem, és meg is főztem.
Így lett a család, és a fiam bulijainak kedvence a házilag készült töki pompos.

Azaz, köszönöm, kedves Kaviár és Lencse!



Persze a díj nem csak öröm, hanem kötelezettség is, ezért kicsit össze kellett szednem magam a szabályok által előírtak teljesítéséhez, azaz:

1. Meg kell köszönni.

2. A logót ki kell tenni a blogomra.

3. Be kell linkelnem, akitől kaptam.

4. Tovább kell adnom 7 embernek.

5. Be kell linkelnem őket.

6. Megjegyzést kell hagyni náluk.

7. El kell árulnom magamról 7 dolgot.

Tehát, a teljesítés:

1. és 3. megtörtént, köszönöm mégegyszer Kaviár és Lencsének, hogy rám gondolt
2. ha sikerül, akkor beteszem, nem csak ide a posztba, hanem majd a blogba magába
4., 5. és 6. (jól haladok!) jöjjenek azok, akiknek tovább szeretném adni a díjat (bár, nem tudom, van-e nekik már korábbról, de gondolom, ha van is, az sem kizáró ok)
Az értesítés pedig folyamatban.

7. a legnehezebb, mivel annyi mindent elmondtam már magamról... Szóval, következzen néhány bagatell, amik zömmel nem szerepelnek az életrajzomban

1. első autóm egy narancssárga kispolszki volt
2. amit csúnyán össze is törtem, mikor egy csúnya kék busszal ütköztem (én voltam a hibás, és jogosítványom 26 éve(!!!! hűha, ez sok) alatt ez volt az egyetlen balesetem
3. ha azt írtam eggyel lejjebb a fiamról, hogy tipikus skorpió, akkor be kell valljam, akármennyire nem hiszek a csillagjegyekben, én meg tipikus halak vagyok
4. (ennek megfelelően, de teljesen véletlen pályaválasztással) ügyfélszolgálaton dolgoztam éveket, és nagyon szerettem az embereknek segíteni (kár, hogy hozzám már csak akkor kerültek, ha valami nagyon nem jól sikerült, és nem voltak elégedettek a sima ügyintézői válasszal)
5. a férjemmel, azaz, hogy a Zurammal úgy ismerkedtem meg, hogy egy szeptemberi prágai éjszakán bemásztunk a kollégiumi szobájának az ablakán, mint, hogy az volt az egyik hely, ahol kikerülve a portás nénit, be lehetett menni a koleszba (mi nem ott laktunk, csak hétvégére voltunk Prágában, és az egyik magyar lánynál aludtunk "svarcban". A bemászáskor leesett az ujjamról a gyűrűm, ami soha nem lett meg... evidens, hogy kellett kapnom egy újat :-)
6. kedvenc sorozataim, amiket többször is láttam, és nem csak akkor, mikor a tévében ment, és amik teljesen jogtiszta formában dvd-n is megvannak a Jóbarátok és a Gilmore Girls (Szívek Szállodája, bár emiatt a hülye cím miatt nem néztem évekig a sorozatot)
7. az érettségi után csak előfelvételivel vettek fel Prágába, ebben az évben az Intercontinentalban dolgoztam, így jártam Prost, Senna, Phil Collins szobájában (üres volt), és egy virágcsokorral átejtettem Thomas Anders-t (Modern Talking): azt hitte, neki viszem a szálloda folyosóján a hatalmas virágcsokrot, és már óriási mosolyra igazította az arcát, mikor én hirtelen bementem egy másik szobába

Isten éltesse még egyszer a mai nap szülöttét! ;-)

2 megjegyzés:

  1. Ez szuper lett! És köszönöm a rólam írt szép szavakat!
    Heni

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm kedvességedet és ne haragudj, hogy csak most jutottam hozzá, hogy válaszoljak.

    VálaszTörlés