Nem is tudom, kedvenc gasztrobloggereim hogyan csinálják.... Hogy lehet vendégeknek főzni, majd fotózni és kiposztolni? Úgy értem, hogy az ember ilyenkor tüsténkedik, szervez, irányít, hogy minden flottul menjen, hogy fér bele még az elkészített ételek guszta kitálalása utáni fotózás (ahol közben a hátteret nem a csatatér képét mutató konyha adja? ;-)
Na, nekem nem sikerült, csak a legeslegelején, kis csalással, mert a lefotózott levest még a vendégek érkezése előtt lekaptam, meg a sütit sülés előtt. De a sütit készen és tálalva már nem sikerült, ellenben (szerencsére annyira jó lett, hogy) nem is maradt belőle.
A húsból sem...
Ami persze, a háziasszony legkedveltebb dícsérete, de hogy lehet így blogolni? Mitől lennének guszták a receptek? A tisztára nyalt tányéroktól?
Azért, amit sikerült, majd közzé teszem.
Vendégkaját nem fotózunk, kivéve, ha órákkal előbb kész és úgyis várnia kell a hűtőben vagy a kamrapolcon... kár lenne a stresszért :)
VálaszTörlés:-)))
VálaszTörlés